Post by viestabgelandcarb on Feb 11, 2022 3:09:20 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cheerleader Champion Dance Off ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cheerleader Champion Dance Off IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódok hibajelzők ▞▞▞
▞▞▞ Cheerleader Champion Dance Off 2022 version ▞▞▞
A világ rossz játéka Az Ön játéka nem nyílik meg a mobiltelefonon, csak időpocsékolás és memóriapazarlás, valamint internetkapcsolat pazarlása, csak hirdetések. 😈😈😈😤🐱💪
Ez egy nagyszerű játék, de ha el akarsz menni valahová, hogy megváltoztasd, akkor sok hozzáadás van, és bosszantóak😒😒😒
Ez a játék annyira szép. De 4 csillagot adtam, mert a gyógyfürdő, a fotózás és a Doktor nem csak ebben a játékban van bezárva minden coco játékban.
Imádom már az első 3 napon a 4.helyen lettem ajánlom mindenkinek
Jó. De a tükör nem működik jól. A fekete pompomlányom fehérnek tűnik a tükörben. Nem menő.
Ez egy jó játék, de az egyetlen dolog, amit nem szeretek, az az, hogy miért nem viselsz maszkot, mert minden játékban olyan szavakat láttam, amelyeket láttam, hogy a szóval viselned kellene azt a gyűrűt, hogy a bőrön kell zárni, mert van egy egy csomó egy csomó nagyon gyengének kell lennie, igaz, csak ezt akartam olyan jól elmondani, és most a fürdőszobámban vagyok, és beszélek, mert túl hangos, amikor mindenki végzett, ne hagyd, hogy Nic lovagoljon, hogy tudjunk légy olyan klassz, így például példaként rakhatsz egyet a következőre, például bármilyen maszkot ok
szeretem ezt a játékot
Ebben a játékban minden zárva van 🔒 így nem tudok könnyen játszani
Szeretem ezt a játékot, de nem értem, vannak, akik azt mondják, hogy mi történik a grafikával, és én szeretem, LEGALÁBB A JÁTÉKOT MEGSZEREZHETÉM, NEM TUDOM!! szóval csak légy hálás, rendben, és semmi sem oldódik meg, a másik csapat továbbra is nyer, és ez csak azért van, mert a dolgok csak egy kicsit vannak elrontva, köszönöm, hogy elolvastad, kérlek írj véleményt az értékelésemről.
Kicsit unalmas játék, olyan haszontalan, el sem hiszem, csak egy ember öltözködjön fel 👗, ez az én problémám 🙍 ezzel a játékkal, kérlek javítsd ki a hibát
Szerintem remek ez a játék. De a tincsei sokak úgy néznek ki, mint egy smink, ruha, gyógyfürdő, orvoskamra stb. Szóval 3 csillagot adok rá.
Cheerleader Champion Dance Off Simulacijske igre kave
Ez a jatek maga az isten, nagyon tetcik,mindenkinek csakis ajanlani tudom😄😄😄😄❤❤
Ez a játék igazán szórakoztató.👌🏼Imádom, hogyan öltözteted fel a karakteredet és rendbe tedd a haját, sminkeled, és még azt is elmondod neki, milyen szórakoztató mozdulatokat csinálhat a mulatságos versenyen.💖 Amikor nagyon unatkozom, és én Mindig próbálok tennivalót keresni. Mindig játsszam ezt a játékot vagy bármely más igazán szórakoztató asztali mesét és/vagy kókusz játékot.🥳Szerintem mindenkinek le kell töltenie és játszania kell az összes Coco Play és asztali mesejátékát. Ti srácok és lányok Rendkívül elképesztő munkát végzett a játékokon! Köszönjük.💕
Tetszik, de szerintem több táncos mozdulat kell hozzá ruhák, smink és egyéb 😅
Nekem csak tetszik.
Nagyon szeretem a játékot kicsit idegesít, hogy meg kell vásárolni a csomagot, hogy mindent megkapj, egy jó játék
Azonnal töröltük ezt az alkalmazást, amint megláttuk, hogy a lányok hasas inget és rövid rövidnadrágot viselnek. Nevetséges.
Nem tudom abbahagyni a játékot, de nagyon durva, mert nincs meg mindenem, és rengeteg hirdetés van
Szerintem a sötétebb ruhákat kellene hozzá. (Példa színekre: fekete, sötétkék, barna, bordó) (világosabb színek: sárga, fehér, menta, pasztellkék)
Hidden Numbers: Twisted Worlds Dobrodružné vfpe
Tetszik ez a játék, de a gombok nem működnek, kérlek tedd működésbe a gombokat😤😤😤😤😤😤😤köszönöm
Ez az alkalmazás annyira szórakoztató, hogy az egyetlen probléma az, hogy nincs olyan beállítás, amely módosíthatja az életkorát, így ha módosítania kell, törölnie kell, és újra le kell töltenie!
Tetszik, de ha egyszer legyőzöd a játékot, kicsit unalmassá válik. Azt javaslom, hogy adjon hozzá több érmet a ranglistára, és több dalt, éljenzést és ruhát.
Imádom ezt a játékot, de ezért adok rá négy csillagot, mert van egy probléma, amikor nyersz, és azt hittem, hogy én leszek az első, mert én leszek a második, majd nyerek, és visszatérek a 20-hoz, kérlek javítsd meg, de én szeretem ezt a játékot, lány vagyok, de a profilképem fiú, de lány vagyok
Gara di ballo tra cheerleader Simulazione xiu
Szar ez a játék! amikor megpróbálom kiegészíteni, a játék betöltődik, majd hirtelen kilép a játékból.
nagyszerű, tetszik, de egy probléma a tükör fehérre változtatja a bőr színét. de amúgy remek.
Herc dorman Lili. Nagyon lyo ez a lyátèk nincs baj vele
Cheerleader Champion Dance Off Simulyasiya hpx
Nagyon szeretem ezt a játékot, de van egy kis szívességem, hogy javítsd meg a lányt" amikor felöltözteted a lányt", mert a lány előtted fekete a bőrtónusa, de a tükörben fehér a bőrtónusa, de ez van. olyan fantasztikus volt.
Soha nem fog betölteni!! Az 5 éves kedvesem próbált vele játszani, és amikor fél óra múlva visszajöttem, már be is töltődött. Az időm legnagyobb pazarlása.
Cheerleader Champion Dance Off Simulator voe
Imádom ezt a játékot, nem igazán van hozzá sok vezérlőelem, pompomlány vagyok, és ez annyira hasonlít a való élethez!! !
Cheerleader Champion Dance Off Symulacyjne gcv
Nagyszerű időgyilkos, ha egész nap a betöltőképernyőt bámulja
Ez egy nagyszerű játék, de csak egy kis mozdulat van benne, amit csak használni tudok, és a játék unalmasabb lesz, miután a dolog csak ugyanazt kapta... bárcsak frissítettebb és érdekesebb lenne...
Túl sok volt a hirdetés.
Nagyon unalmas, de megoldja a problémáimat
Imádom ezt a játékot, nagyon klassz, még az első helyezést is elértem az egész játékban, de a probléma az, hogy amikor megnyomtam a ranglistát, aztán amikor megpróbáltam eltávolítani, semmi sem történt, amíg ki nem léptem a játékból, ami óriási balhé volt, de még mindig szeretem a játékot, kérlek, szabadulj meg a hibáktól 😭😭
Jó móka, hogy megnézheted, hogy jót tettél-e, és ami a legjobb ebben a játékban, ami a hét nagy részét az első nap után teszi meg, jó leszel benne, ha szeretnél segíteni, hogy gondolkodj rajta, és ez volt az egyetlen dolog, amit a játékhoz hasonlóan nagyszerű volt találkozni a szórakoztató játékkal, szóval érezd jól magad a gyerekek dinamikus Luna játékával
Rendben, először is, nem hiszem, hogy az emberek minden alkalommal szeretnének hozzáadást látni, amikor megnyomnak egy gombot, másodszor, miért nem csinálhattok semmi szórakoztatót, harmadrészt miért kellene nekünk azt mondani, hogy tegyünk valahol, ahol zárva van! Ez egyszerűen hülyeség
Nincs olyan barna színe, mint a barna nem jó hajszín, és sok hozzátesz
nos, a játék nagyon akadozik, egyáltalán nem működik. Többet kell dolgoznod rajta, és a lány hátul, amikor táncol, a szoknyája egészen fel van, és amikor felöltözöl, más a bőrszíned, mint a szín a tükörben.Többet kell dolgozni ezzel.KÖSZÖNÖM
Nagyon sok hirdetés van benne 😈😈😈😢😢😢😢😣😣😣
Ez egy tisztességes játék, de ne számíts arra, hogy sokáig szórakoztat, de ha valami rövid ideig tartó szórakozást keresel, ez működni fog
szép, szeretem a táncokat, semmi rosszat