Post by viestabgelandcarb on Feb 11, 2022 3:12:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Real Gangster Crime ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Real Gangster Crime IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hakiranje neograničenih ključeva ▞▞▞
▞▞▞ Real Gangster Crime 2022 version ▞▞▞
Postoji bubica gdje je tip u sivom odijelu neuništiv. Imam neuspjele misije jer je to, molim vas, popravite ovo programere.
Ako me ne slušate, ne znam kako će vaša igra funkcionirati, slušajte, dodajte planine, životinje i više stvari kao što su teretni avioni, mlaznjaci i prilagođena mjesta kao što su bolnice u zračnim lukama u koja možete unijeti i molimo vas da povećate kartu.
Sjajna igra! Stavite opciju upravljanja i za automobile.
Vrlo dobra igra
Uuujjjkkkkkkkkjg da je nikola i ima uuuiuu je aleksa je aleksa je nikola i engleski jezik mogu to učiniti
Hhstsh
Merge Plane Robots - Idle Game Εύκολα urcr
Jako je dobra igrica ali ni blizu gt5 i brawl stars
Super je igrica igra sam je već jednom sve pohvale
94 Like: 729 Download Real Gangster Crime 2 on Android. 11. Dude Theft Wars. There are also games like GTA that are low-poly and lightweight
grozno,grozota,fuj
Ne dajem joj visoku ocjenu od 5 zvjezdica jer mi je stari format igre jako lijep pa sam ga pronašao, ali nisam našao, našao sam samo ovu ažuriranu igru, ali želim staru nadam se da ćete podržati staru jedno možda drugo ime kao? Pravi gangsterski zločin (stari) možda je ime lopova, ali svidjet će mi se i preuzet će mi se hvala, nadam se da ćete ovo pročitati i djelovati.....
Najviše mi se svidjela kada nije ažurirana, ali nakon što sam je ažurirao moja očekivanja nisu bila stvarnost i sada mi se ova igra uopće ne sviđa, samo bih volio da vratim svoju neažuriranu igru ako to možete učiniti molim vas učinite moj skromni zahtjev prema vama, promijenite igru kakva je bila prije, dao bih pet zvjezdica za ovu igru, ali nakon ažuriranja mi se ova igra uopće ne sviđa pa tri zvjezdice od mene...
Ovaj upbate rpg ne radi, riješite ovaj problem
u ovom ažuriranju rpg pištolj ne radi, popravite ovaj problem
Real Gangster Crime Ação aab
Igrati ovu igru bilo je stvarno nevjerojatno i zanimljivo, ali onaj tko je napravio ovu igru trebao bi dodati još budućnosti kao što je davanjem novca možemo napraviti grupu ili prijatelje, i možemo kupiti bilo koju kuću i trebali bismo ući u bilo koju kuću ili dom, pa ako kao što će se ove značajke dodati u igru, tada će biti bolja ili zanimljivija. Sada ako nije moguće dodati bilo koju značajku u sljedeću igru, onda napravite novu igru i nazovite je kao Real Gangster Crime -2. Predložio sam ovaj naziv jer će ga biti lako pretraživati.
Igrajte s dobrim timom igrača
Sviđa mi se ova igra jer postoji mnogo vozila za vožnju, ali treba više objekata poput planinske šume s više igrača u offline i pravih neprijatelja s više pogodnosti
Ova igra je malecko nasilje
Starija verzija igre je bila bolja... Volio bih da nikad nisam obrisao stariju verziju... Ove nove verzije su gluposti Jako loša grafika
U ovom problemu rpg ne radi za geme, ažurirajte rpg
U ovom ažuriranom Rpg-u ne radi, riješite problem
Sviđa mi se igra, ali ima toliko oglasa. Predlažem da uklonite sve dodatke pri sljedećem ažuriranju jer je bila jako iritantna.
Adresa e-pošte u budućnosti se može koristiti da provjerite neke od ureda sada na vrhu svog vremena i novca na vrhu ureda sada kada je tvrtka dobra, niste željeni primatelj vrsta e-pošte od mog prijatelja ide na put da dobijem dobar provod i novac bo i New York NY puta u budućnosti e Imam puno satima i bit ću od ove poruke mora učiniti je vidjeti punu količinu vremena i novca na putu I
Zašto dobra igra nije odlična igra? Budući da je modeliranje ove igre loše, oporezivanje je tako loše i (pokret karaktera i kamera su tako loši) molimo vas da poboljšate ovo.
Moj RCB ne radi, riješite problem
Molim vas pokrenite moj RPG pištolj RPG nije pucao, počnite
@ intesasanpaolobanka
Ova igrica je😂😂😂😂😂😂😂
Ova igra je dobra, stvarno mrzim dio da ne mogu ući u kuće, ali u svakom slučaju morate je nadograditi. Bit će zabavno i cool
Jako lijepa aplikacija. Ali postoje mnogi problemi. To je sjajno. Kad ubacim ovu aplikaciju, potrebno je mnogo vremena.
Želimo igru kao što je gta više policija htjela, možemo otvoriti vrata vozila, ne možemo raznijeti sve zgrade i ući u sve zgrade i možemo opljačkati banku, također i policiju za helikoptere
Volim ovu igru. Možda predlažem da možete staviti brod gdje ljudi mogu putovati
Ova igra je zabavna, ali razlog zašto sam stavio 4 zvjezdice je zato što je pomalo dosadna, završio sam igru, koristio sam svoj novac da kupim daimondove i gotovinu, kupio sam sve i uradio sve zadatke u igri, ali možete li dodati još snage da i da nas natjeraju da pucamo su puške dok ste u jetpacku. U svakom slučaju gg na vašu igru oh ya također možete nerf tenk je malo jer tenkovi moraju op
Dobra i zabavna igra. ali na računalu su kontrole muka
Jako super
Sviđa mi se igra, ali ne mogu koristiti RPG i minigun
Gospodine, molim vas da poboljšate grafiku. Igra je dobra, ali grafika je loša
Ovo je vrlo igra time pass jer nema nikakvog posebnog auta samo igra auto
Ova je aplikacija toliko loša da ne možemo kupiti čak ni zdravstvenu njegu, a druga je da kada odem u vojničko mjesto postoji jedan tip koji te upuca pa kad ga upucam i on puca u mene u sekundi ja umrem više od ovaj čovjek pauk isto je bolje i u igrici čovjeka pauka ne umireš 1 sekundu potrebno je vrijeme pa ja samo ovu lošu igru molim ne instaliraj ovu igru
Nije losa ali mogla je biti i bolja inace da su se jos malo potrudili bilo bi 5 *****
Dobro je da nema stare verzije jer je ta DOSADNA!!!!! Ali ovaj je ODLIČAN!!!!!!!😍😍😍😎😎
Ovo je najbolja igra koju sam ikad igrao Preporučam ovu igru svima da probaju ovu igru i vide na što mislim
U ovom ažuriranom RPG-u ne radi, riješite problem
Trebali biste dodati volan na pogon. Podzemna željeznica ne radi, popravite to. U vrijeme misije izađite na izlaz i nastavite kliknite raditi kao isto. na njemu nema izlaza.
U igri ima više policajaca. Želim 6 ili 7 policajaca. Dao sam ti 5 zvjezdica