Post by viestabgelandcarb on Feb 11, 2022 3:18:33 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Asian Cooking Games: Star Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Asian Cooking Games: Star Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіт-код генератор золото ▞▞▞
▞▞▞ Asian Cooking Games: Star Chef 2022 version ▞▞▞
Привіт, коли буде доступний наступний рівень після Таїланду? З нетерпінням чекав, пройшло вже пару тижнів.
Я люблю цю гру! Це досить важко, щоб не бути повною прогулянкою по парку, але не настільки неможливо, щоб ви здалися! Коли будуть наступні рівні? Я перевстановив його, щоб побачити, чи це був збій, але я все ще можу підійти лише до 150 рівня.... 😣
Я бачив відгуки, які ви отримали, я не бачу профіль (обкладинку) для завантаження. Я бачу лише огляд Я думаю, що це гарна гра
Рекомендовано для людей похилого віку ... тест швидкої рухливості мозку та зору
Така хороша гра
Чому моя азіатська кулінарна зірка не може відкрити та завжди повертатися на головний екран. Будь ласка, відремонтуйте його
My Cooking: Chef Fever Games – Додатки в Google Play
Палац Тандурі. Будь ласка, виправте графіку. Ви не можете БАЧИТИ, що замовляє клієнт, тому що м’ясо та кебаб такі МАЛІ, а на тарілці вони схожі. Ви програєте, тому що вам потрібно занадто багато часу, щоб зрозуміти, що є що. Дивно, адже вони великі на передній частині екрана, де ви їх готуєте. Крім того, чому оновлення настільки непропорційно дорогі? Здається, нові ігри створені для того, щоб ми зазнали невдачі. Розчарування після такого довгого очікування відкриття нових кафе.
Як ми можемо подавати 43 страви на рівні 357 (Гріль-станція), коли клієнти хочуть всього 38 страв? Використовувати дорогоцінні камені? для ще 3 клієнтів, але нелегко збирати дорогоцінні камені. Якщо я використав 30 дорогоцінних каменів на цьому рівні, то мені потрібно більше дорогоцінних каменів на іншому наступному рівні для тієї ж мети. "ПОМИЛКА" Це помилка, будь ласка, виправте її.
Оновлення не відбувається. Він перезапускає оновлення після 70% і не завершується. Гра викликає залежність. Будь ласка, усуньте помилку
Popular Coupons By Category. Travel & Local; Shopping; Food & Drink; Education; Entertainment; Productivity; Business; Health & Fitness; Games
У грі є потенціал, мені подобається концепція, але графіка занадто мультяшна
У мене є проблема, коли я завантажую гру, вона зупиняється, я дуже пробую😥
King Of Defense: Merge TD Стратегије vsho
У гру легко грати та досить інтерактивна. Найбільше мені сподобалася фонова музика, яка є спокійною і заспокійливою. Я продовжував грати в неї безперервно більше півгодини, навіть не усвідомлюючи цього. досить весело
1-й раз це добре.але до певного рівня не рухається.не відкривається новий ресторан.він постійно каже, що роботи немає.попросіть грати на тому ж рівні з додатковою зміною.не знаю, що це означає.Продовжуйте грати, але новий рівень ресторану не відкривається. тоді я здаюся. Продовжуйте грати на тому ж рівні😤
Аркади
Це досить добре, за винятком того, що мені важко зрозуміти, що це таке, коли я маю на увазі корисні речі, які можна купити, і чи не могли б ви назвати їх.
Поки що все добре, весь час приготування дуже швидко, оскільки за 1 хвилину, будь ласка, продовжуйте, не змінюючи. Але розробник до біса сварливий, Noodle House було вказано завершити на рівні 10, це добре, Dumpling House були відокремлені так далеко від Duck House і не будували на наступній ділянці, тому нам не потрібно було закінчувати на рівні 30 замість рівня 20 , тоді ми зможемо відкрити кафе на рівні 21, а потім увійти в інший світ на рівні 30..... Ура відповідь, будь ласка, дякую
Гра дійсно хороша, і їжа готується швидко, але вам потрібно пройти рівень знову, якщо ви не отримали ключ, але поки що гра хороша.
Chinese Recipes Остання версія безкоштовне ...
Чому ця гра зависає
завантажити Asian Cooking Star: Crazy Restaurant Cooking Games apk ... Найкраща гра в Індійському ресторані та кулінарна імітація, доступна в App Store.
Після 22 рівня продовжують з'являтися і вихід.
Застряг на рівні 270.....ні оновлень, ні нових ресторанів, ні нового світу, нічого
Asian Cooking Star: Food Games в App Store - Apple
Добре
Мені подобається ця гра, вона не дуже складна, вона є стресовою, але досить складна, щоб бути дуже веселою. Моя улюблена частина — побачити, як виглядала оновлена їжа. Чудова гра, якщо ви хочете трохи невимушену кулінарну гру
Мені сподобався цей додаток, але я хотіла українську мову тому ставлю чотири зірок
Мені дуже подобається грати в цю гру. Минає час, коли я дивлюся телевізор (дурні рекламні ролики).
Найкраща програма для приготування їжі! Я грав у кілька інших, які дуже швидко змусили вас купувати предмети, щоб пройти рівні. З цим я зробив лише одну (дуже вигідну) покупку, щоб видалити рекламу. Це весело і складно в потрібний час. Любіть і мистецтво!
Asian Cooking Games: Star Chef Arkadne igre hagq
Asian Cooking Games: Star Chef Arkadne igre hagq
Чудова гра! Це один з моїх улюблених. Мені подобається, що я можу перейти на кожен рівень і збирати дорогоцінні камені, якщо потрібно. Не змінюйте цього, хоча я не можу зберігати на Facebook чи щось інше. Це потрібно виправити. Чекаю на новий ресторан. Поспішайте та додайте більше ресторанів.