Post by viestabgelandcarb on Feb 11, 2022 3:21:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Join Clash 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Join Clash 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کریستال ها را باز کنید ▞▞▞
▞▞▞ Join Clash 3D 2022 version ▞▞▞
تبلیغات خیلی زیاد است من دیگر نمی توانم آن را تحمل کنم به هر حال بازی خوبی است
به معنای واقعی کلمه هر 5 ثانیه بازی با یک تبلیغ قطع می شود. این بازی یک حیله برای گرفتن پول نقد است. مجبور شدم تبلیغات زیادی را حذف کنم. 😢
Join Clash 3D Arcade uyc
عاااالی
تبلیغات بیشتر از گیم پلی! بازی بسیار ساده و بدون چالش احتمالا توسط برنامه نویسان در سطح دانش آموز توسعه یافته است. اگر خشونت نباشد، مانند یک بازی رنگارنگ و رنگارنگ برای کودکان خردسال خوانده می شود. زمان بیشتری را صرف تماشای تبلیغات خواهید کرد (برخی پس از چند ثانیه قابل رد شدن هستند، برخی نه) تا اینکه واقعاً بازی را انجام دهید. 2-3 آگهی در هر سطح :20. شما می توانید برای "بدون تبلیغات" هزینه کنید، اما چرا؟ برای تیم توسعه دهنده بهترین ها را آرزو می کنم، اما شما خیلی زود حرص خوردید.
در کنار همه بهترین بازیهایی که تا به حال بازی کردهاند، بازیهای فوقالعادهای وجود دارد، اگرچه هر 5 دقیقه یک چیز اشتباه است، من را به صفحه اصلی خود میبرد که در آن فیسبوک و همه چیزهای دیگر من وجود دارد، بنابراین من فقط میخواهم شما آگاه باشید، اما باید بگویم که بهترین بازی
سلام بچه ها امیدوارم حال همه تون خوب باشه.....امروز تاپیک ما در مورد clash 3D هست اول از همه چیزهایی رو یادتون باشه که به درستون ادامه میدین یا مراقب سلامت روحی و جسمیتون هستین درک کنید الان شروع کنیم نمیتونم بازی کنم آن بازی اما من او را به اضافه می بینم و در آن به نظرم یک بازی عالی و ساده اما لذت بخش است و من به او پنج ستاره می دهم، بنابراین از همه شما می خواهم که آن بازی را نصب کنید و دستان خود را بشویید، فاصله بگیرید، در خانه بمانید ایمن بمانید. متشکرم....
Join Clash 3D را در دسته بازیهای آرکید اندرویدی قرار میدهند. این بازی ساده با فضای فانتزی و گرافیک بامزه توسط استودیو Supersonic Studios
این بازی تبلیغات زیادی دارد و خسته کننده است.
بازش یكم خوبه ولی مشكل دره وقي مصاكي حيكي ميهت 😇😇😇😇😇😇😇😇😇فکنم بازیش اینترنتی باشه
این بازی عالیه ها من دانلدش کنید
در دام نیفتید این بازی تبلیغات بیشتری نسبت به خود بازی دارد. مثل این است که آنها یک برنامه با تبلیغات نامحدود و یک طرف بازی ساخته اند. خود بازی تکراری است بنابراین بعد از سطح 10 خسته کننده شد.
واس بچه های زیر ده سال خوبه
حجم تبلیغات به طرز باورنکردنی زیاد است. وقتی از شما خواسته میشود که با تماشای یک افزودنی، سود را افزایش دهید و نه تشکر میکنید، خیلی خوش شانس هستید که به هر حال یکی را دریافت میکنید. کمتر از 5 دقیقه پخش شد و با حذف نصب، 5 تبلیغ هر کدام حدود 30 ثانیه دریافت کردم. من هر گزینه تبلیغاتی را رد کردم ....
بد
خوبه ولی تبلغاتش زیاده حوصله ی ادم و سر میبره
خوب
سلام 😍😍🥳🥳
واقعا بازی خوبیه من نمی دانم چرا همه در مورد تبلیغات صحبت می کنند. اگر در حالت آفلاین هستید، می توانید بدون وقفه بازی کنید. لطفا خود این بازی را همینطور نگه دارید. متشکرم.
خیلی ممنون ازسازندهاش واقعا بازی خوبیه حتما نصبش کنید 14 سالمه از چابهار
عالی خییییل خووووبه
سلام من مهرانه فرضی نژاد هستم و این بازی عالی بود
الی
بد نیست من الان لول ۹۹۰ دیگه خنک شده
10 دقیقه بازی یعنی 30 دقیقه تماشای تبلیغات. مسخره - مضحک. بلافاصله بازی را حذف می کند
کوس ننش با مستند کیرم سند کوس ننش کیری این خیلی خوبه.
سلام من امیر علی واقعا بازی خوبی هست صد تا ستاره هم براش کمه من الان مرحله ۵۶ هستم
تبلیغات بیشتر، بازی کمتر این یک بازی بسیار سرگرم کننده است اما متاسفانه معماهای تبلیغاتی است. اگر از تبلیغی برای دریافت جایزه صرف نظر کنید، به هر حال با یک تبلیغ روبرو می شوید. آن ارزان است. ارزان نباشید من دوست دارم ببینم شرکت شما استانداردهای اخلاقی بالاتری را در مورد مواردی مانند اینکه چقدر مشتریان بالقوه خرید خود را تحت تبلیغات قرار می دهید، اجرا کند. در حال حاضر حدود 10 ثانیه از بازی VS است. 120 ثانیه تبلیغات. اگر با ppl بهتر رفتار کنید، آنها تمایل بیشتری به پرداخت خرد دارند
بد نیست انصافا بازی خوبی است، اما باید به کلاه هایی مانند کلاه فنف یا چیزی شبیه به آن اضافه کنید، اما تبلیغات تا حدودی مشکل را برطرف می کند، اما برای بازی ها معمول است که تبلیغات داشته باشند.
این یک بازی سرگرم کننده است، اما تبلیغات بسیار زیادی دارد! بعد از هر سطح، هر سطح تلاش میکند، و گاهی اوقات تبلیغات متعدد پشت سر هم. من متوجه شدم که بازیهای رایگان موبایلی به تبلیغات نیاز دارند، اما وقتی زمان بیشتری را نسبت به انجام بازی صرف تماشای تبلیغات میکنید، ارزشش را ندارد. اگر تعداد تبلیغات را کم می کردند به بازی 5 ستاره می دادم.
میهنگه😔
من بازی را دوست دارم، اما بعد از هر دور یک تبلیغ وجود دارد و بسیار آزار دهنده می شود. بنابراین، من آن را حذف نصب می کنم.
Popo's Mine - Idle Mineral Tycoon Simulátory wjt
خخخییلی
Grabage Cash Grab، این را نصب نکنید مگر اینکه قصد خرید عضویت VIP را دارید. به بالاترین سطح خم شوید.
Join Clash 3D Arkadne igre mmfn
بنابراین من این را در یک افزودنی پیدا کردم و عاشق این بازی شدم، بنابراین تصمیم گرفتم آن را امتحان کنم و این کار را انجام دادم و 5 ستاره فوق العاده آن را امتحان کردم، من بازی را دوست دارم از زمانی که آن را دانلود کردم، بدون توقف آن را بازی کردم، اما گاهی اوقات اضافه های زیادی دارد که آزاردهنده و کسل کننده است من لطف کردم و اگر من نبودم 5 ستاره اضافه کردم، اگر این را مفید بیابید 3 ستاره می شود، از آن تشکر می کنم و بازی واقعاً شگفت انگیز است. ممنون که به من اجازه دادید توضیح دهم که بازی چگونه است، امیدوارم به روز رسانی ها بیایند لطفا متنفر نباشید در commmet به هر طریق plss ty خداحافظ ee
بچه گونه ست ولی بدک نیست
تعداد تبلیغات بسیار خسته کننده است و واقعا بازی را غیر قابل بازی می کند. گیم پلی لذت بخش که لذت آن به طور کامل از پنجره به بیرون پرتاب می شود زیرا زمان بیشتری را در تماشای تبلیغات در مقایسه با توانایی انجام واقعی بازی تلف می کنید. در حال دانلود کردن، دیگر هرگز دانلود نمی شود. 1 ستاره، چون نمی توانم 0 ستاره بدهم.
بله خیر تا بتوانیم برای بیان وظایف در موضوعات مربوط به رادیو تلویزیون شروع به نوشتن کنیم.
از یک طرف، بازی تقریباً شبیه تبلیغاتی است که احتمالاً برای آن دیده اید. از سوی دیگر، هر چند، به سرعت تکراری و خسته کننده می شود. =\ سطوح به سختی تغییر می کنند به جز رنگ ها و موانع. همچنین دارای برخی از مکانیک های ساخت پایه لنگ است که تا آنجا که من نگران هستم چیزی به بازی اضافه نمی کند. انصافاً حتی یک اتلاف وقت سرگرم کننده هم نیست.
بهترین رزومه من به دلیل تاخیری که سعی کردم بفهمم همه اینها عالی به نظر می رسد ضمیمه شده است و یکی از آنها که آدرس ایمیل و تماس های تلفنی را برای مدت طولانی دریافت کرده اید و در نظر گرفته اید و مشتاقانه منتظر شنیدن سیستم خود هستید بلافاصله به سیستم خود اطلاع دهید. نویسنده و ممکن است حاوی اطلاعات محرمانه ای باشد که صرفاً در نظر گرفته شده است، این تنها چیزی است که شما پیام را دریافت کرده اید و هر پیوست ممکن است حاوی اطلاعات محرمانه ای باشد که فقط برای کسانی که می خواهند شما بچه ها از آن لذت ببرید.
تبلیغات بسیار زیاد
یک راه عالی برای از بین بردن زمان یا استراحت با یک بازی. این تبلیغات هر 2 ثانیه مانند هر چیز دیگری در چهره شما نیست و نیازی به پرداخت پول برای بازی ندارد. بسیار سرگرم کننده و آرامش بخش در عین حال خلاق. دوستش دارم!
تبلیغات نیز یک مشکل در بازی هستند، آنها بیش از حد هستند. اما بازی خوبی است و من از آن لذت بردم.
بسیاری از تبلیغات
بازی عالی است اما تبلیغات تبلیغات را به بسیاری از تبلیغات اضافه می کند. تبلیغات مشکلی ندارند زیرا گاهی اوقات برای افزایش سطح یا دریافت چیزهای جدید در بازی به آنها نیاز دارید، اما این تبلیغات به طرز مضحکی در بیشتر مواقع بی فایده هستند، می دانید من چه می گویم.
تبلیغات بیش از حد شما نمیتوانید قیمتهای برنده شده را بدون ظاهر شدن هیچ افزودنی یا درخواست مشاهده آگهی برای بازخرید قیمتهای برنده بازخرید کنید.
Sky Clash: Lords of Clans 3D | اپ استور سیبچه
این بازی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خوب
دسته بندی بازی اندروید; امتیاز در گوگل پلی 3.9; حجم فایل57 MB; ورژن 2.12; نوع بازیارکید; آخرین بروزرسانی Jul 15, 2020; تعداد دانلود 10,000,000+
3 × 1 دقیقه تبلیغات غیرقابل رد شدن بین هر سطح 20 ثانیه ای، خواه از این سطح عبور کنید یا نه، همیشه همینطور است. بسیار آزاردهنده. همانطور که برای خود بازی، برای شروع سرگرم کننده بود اما کوتاه بود. مطمئناً، برای ارتقاء سلاحها، سپرها و غیره پول نقد به دست میآورید، اما ارتقاها چیزی را تغییر نمیدهند. دشمنان در سطوح بعدی بزرگتر نیستند تا به سلاح های بهتری نیاز داشته باشند، سلاح های سطح بالاتر دقیقاً مانند سطوح پایین تر عمل می کنند. بازی خیلی زود خسته کننده شد.