Post by viestabgelandcarb on Feb 11, 2022 3:31:04 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ War Robots Multiplayer Battles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War Robots Multiplayer Battles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ مود پول بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ War Robots Multiplayer Battles 2022 version ▞▞▞
من بازی را دوست دارم واقعاً سرگرم کننده است. 0 اشکال یا اشکال، مگر اینکه دستگاهی با فریم در ثانیه پایین داشته باشید، برای بردن بازی پولی نیست، من آن را چند سالی است که آن را در مورد استراتژی توانایی مهارت دارد و باید واقعاً تمرکز کنید و به روز رسانی کنید یا هر هرازگاهی میتوانید جوایز قفس را برنده شوید و در موارد جنگی مانند سلاحها و رباتها جذاب باشید.
بهترین بازی جهان واقاعن الی تا هالا بازی به این خوبی ندیده بودم
😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
عالی!!!
قبل بهترین بازی بود...ولی الان دیگه نه. .مشکل بازی زیاد شده...بعضی وقتا با گروهی میندازه که تو چند میبازین فقط برای کسانی خوبه که پول خرج میکنن.
بازی خیلی خوبی بود. الان که آپدیت کردم، جدا از حجم بالایی که گرفتم، اکانتم لو. نمیشه ، ۴ سال بازی کردم ، اکانتم رو بالا نمیاره 😭 مسخره کردن با آپدییتهای مزخرف...
بازی بسیار سرگرم کننده و چالش برانگیز است اما توسعه دهندگان به بازیکنان اهمیتی نمی دهند و بر تقلب هایی که در مسابقات توسط هکرها انجام می شود نظارت نمی کنند. این بازی می تواند بسیار بهتر باشد اگر توسعه دهندگان فقط به چیزی بیشتر از گرفتن پول اهمیت می دادند. این بسیار ناراحت کننده است زیرا آنها بازیکنان زیادی دارند که از بازی لذت می برند اما از عدم توجه توسعه دهندگان به آنها ناامید می شوند. در دستان شرکت دیگری این بازی می تواند خارق العاده باشد.
بازی واقعا مسخره شده چون یکی یه ربات میخره تویکی نخردی همه روباتاتونابودمیکنه چون اونکه پول داده 🤑خیلی رباتش قویه حال ادموازبازی بدمیکنه خیلی خوب بود
همه چیزش گرونه
بسیار خوب، من این بازی را از روز اول قبل از اینکه شما آن را تحویل بگیرید، بازی کردهام و میتوانید در ساخت طلا پیشرفت کنید، اکنون همه چیز به پول بستگی دارد. همه تبلیغاتی که شما انجام میدهید، درآمد خوبی کسب میکنید، پس آن را بسازید تا بتوانیم سلاحهای خوب با طلا و برخی با پول تهیه کنیم و برای کسب درآمد بیشتر، چیزهای نرفینگ را کنار بگذاریم. میتوان مقداری خرج کرد، اما نه آنگونه که اکنون تنظیم شده است. اگه الان بخری بعدا اعصاب میشه
کسکشای حروم زاده من بازی تازه دانلود کردم باز از من 500 مگ آپدیت میخاید اونم از پلی استور مادر دزدتونو گایدم دوستان بازیهای بهتریم مثله پابجی موبایل لجند که یبار دانلود میکنی ماه به ماهم آپدیت نمیده.
بازی خیلی خوبیه ولی باید مود های جدید بیارن و اینکه یک مود هم بیارن که با خلبان هم بشه بازی کرد ولی اسکین های خفنی داره همینطور روبات های باحاله.
این بازی بهترین بازی دنیاست اما گاهی اوقات فقط من را از بازی خارج می کند که دوست ندارم گاهی اوقات سعی می کنم وارد شوم و فقط اجازه نمی دهد وارد شوم و فقط و گاهی اوقات در نبردها می بازم زیرا من فقط چیزهای کافی ندارم من در شب خیلی خوب نیستم یا خیلی بد نیستم اما خیلی کار نمی کنم کارم خیلی بد است زیرا فقط گاهی به باخت ادامه می دهم همچنین بازی شما را اصلاح می کنم برخی از افراد یک ربات خوب می گیرند و من به آنها باختم زیرا آنها شانس بیشتری برای بدست آوردن یک امتیاز خوب دارند
یک بازی شگفت انگیز است! تنها ایرادش اینه که وقتی دانلودش میکنی صبر کنی... من هم با یک تبلیغ برخورد نکردم! من این برنامه را توصیه می کنم!
War Robots Multiplayer Battles Action rdjg
با سلام بازی خیلی زیبایی هست بهترین بازی جنگ ربات ها توی نوع خودش تنها مشکلی داره اینه که بهتره که سازندگان به بافت های بازی و زمین و محیط بیشتر توجه کنن و کیفیت نقشه هارو با جزئیات بیشتر پیشنهاد کنن، جزئیات بیشتر کنن. به نقشه های بازی
من از بازی و کیفیت گرافیک بسیار لذت می برم، بنابراین مشکل من خواستگاری است. تنها باری که من را وارد یک مسابقه مساوی میکند در آموزش است، پس از آن، میتوانید با بازیکنان قهرمان با تایتانها وارد بازی شوید، در حالی که با نابودگرتان شروع میکنید. از طرف دیگر، من فکر نمی کنم این بازی برای بردن پولی باشد، فقط باید سخت کار کنید. Pixonic، اگر در حال خواندن این مطلب هستید، لطفاً مشکل همسریابی را برطرف کنید. این بازی را چندین برابر بهتر می کند. ممنون که خواندید ☆
گیم پلی/گرافیک سه بعدی👍💯 زمان انتظار/و هزینه ها کل پول است. این بازی سرگرم کننده است اما به زودی متوجه خواهید شد ... با زمان های انتظار ارتقاء نجومی و قیمت همه چیز دیگر جالب نیست ... چقدر غم انگیز است! تکامل بازی WR از زمان راهاندازی فوقالعاده است، این بیتهای دادههای پشت گیمپلی هستند که قاتلان واقعی رباتها هستند!
این پرداخت برای برنده شدن است! آن زمان خیلی سرگرم کننده بود.. دیگر نه. 100 دلار شما آسان است و ربات شما به طور کامل ظرفیت ندارد. به طور خلاصه پول بیشتر. خیلی بد برای کسانی که می خواهند بازی کنند این بازی حریص است! #gotkilledbyMeTa #botis شما ضعیف #انتقام بگیرید #شما باید خرج کنید$$$$ #MK3هزینه هزاران$$$
بازی خوبیه فقط یه مشکلی که داره رقیبا هم سطح نی و برا پیشرفت کردن حوصله میخواد مثلا من لول ۲۷ با کسانی که بازی میکنم که لولشون ۳۵ ۴۰ له پس بت تب اسلحه هاشو پیشرفته تره و اعصاب خراب میکنه.
خیلی بده اصلان باز نمیکنه همین ستاره هم که دادم هچی 🤮🤮🤮🤮
این بازی بد نیست اما خوب نیست به ربات ها و اسلحه ها و گرافیک کاملی نمی دهد.
اشغال یک ستاره هم برایش زیاد اولش میریزی باید بروز کند بعد از دانلود درون برنامه ای بعد که میری میزنی بازی کنی نمیاره 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
این بازی زمانی که من برای اولین بار بازی آن را شروع کردم شگفتانگیز بود، شما میتوانید برخی از بازیها را کنار بگذارید و تجربه رقابت نسبتاً خوبی را به محض اینکه زمان برای ارتقای همه چیز در نظر گرفته شد را به دست آورید. اکنون آنها چیزهای جدید OP را به قیمت $$$ منتشر می کنند که همه چیز را شکست می دهد. سه ماه بعد آنها آن چیزها را نرفته و چیزهای جدید OP را به قیمت $$$ منتشر می کنند. اگر میخواهید خیلی معمولی بازی کنید، اما اگر میخواهید رقابتی باشید، ارزش دانلود را دارد، یا بودجهای در حدود 2 هزار در سه ماهه مالی (حداقل) داشته باشید یا چیز دیگری پیدا کنید.
بازی بچگانه، گرافیک پایین نسبت به حجم بالاش
واضح است که مراقبت بسیار کمی برای برابری وجود دارد. من ژانر جنگ را دوست دارم و ربات ها را دوست دارم. ارتقا خیلی کند است. ماموریت ها معمولی، پیش پا افتاده و تکراری هستند. نگرانی های خود را از طریق ابزارهای درون بازی در مورد برابری، تیم سازی و دستورالعمل های ماموریت بیان کرد. همه نگرانی ها بسته شد و به من گفتند که به انجمن دیگری بروم. هنوز به دنبال یک رقیب مناسب برای این بازی هستید که بیشتر به تجربه بازیکنان اهمیت می دهد تا اینکه چقدر سکه به دست می آورند. ... و با پاسخ آنها این نظرات را نمی خوانند.
بازی خود را اصلاح کنید، یادم میآید این بازی بسیار سرگرمکننده بود، اما حالا فقط پول برای بردن است و فقط بازی بد است، وقتی به سطح 20 رسیدم، برای برنده شدن دستمزد بیشتری دریافت میکردم و هیچ بازی را پرداخت نمیکنم، فقط میخواهم این بازی برابر باشد. و فقط بازی را کمی آزادتر کنید. لطفا فقط برای این بازی هزینه کمتری برای برنده شدن بسازید.
بازی خوبی نیست هرچی شلیک کنی اثری به حریف ندارد اما خیلی ببخشید حریف بگوزه منفجر میشه تازه آپدیت تانکها پول زیادی میخواد کیفیت هم خیلی پایینه
War Robots. Tactical action Экшен qmc
معمولیه ولی داره سرگرم و جذابه
War Robots. Tactical action Экшен qmc
Nocap یک بازی بسیار خوب است که گاهی اوقات ممکن است قیمتها بیش از حد باشد، اما گاهی اوقات معاملات برای یک ربات مانند چهار یا پنج دلار یا شاید حتی 2 دلار است که بر خلاف بازی دیگری به نام Pixel Gu n3D که به نظر من تقریباً 10 دلار است برای یک اسلحه افسانهای خوب است. این یک بازی خوب است اما در مورد نظرات دیگران نمی دانم
مطمئناً این بازی به سیستم همسریابی بهتری نیاز دارد، انجام هر کاری برای بازیکنان جدید بسیار سخت است. من یک ربات سطح 9 با 4 تفنگ سطح 8 روی آن دارم، اما هنوز کاملاً نابود شده ام، و این تنها ربات خوب من است. این یک بازی عالی است، اما زمانی که با پرداخت برای بردن بازیکنان یا بازیکنانی که تجربه بازی بیشتری دارند، فقط آزاردهنده است. و لطفاً زمان ارتقا را کوتاه کنید، هیچ کس نمی خواهد 3 روز برای ارتقاء که تقریباً هیچ تفاوتی ندارد صبر کند.
عالی اما گاهی وقت ها هنگ می کنه و فکر کنم به گوشی ویروس بده چون یه جوریه تصویر قاتی می شه برای همین من دو ستاره ازش کم می کنم ولی بازیه خوبیه و دست سازندش درد نکنه.
شاشیدم به این بازی تخمی تراز این نبود دیگه حیف این یه دونه ستاره حیف😡😡😡😡😡
Raft Survival: Overlevelse på Flåte - Nomad Simulator hkep
من نزدیک به 50 دلار برای این بازی خرج کردهام و در نبردهای 9/10 شکست میخورم، زیرا همیشه کسی با یک ربات است که میتواند من را در عرض چند ثانیه ناک اوت کند. چرا من سلاحی ندارم که ربات های دیگر را در ثانیه تبخیر کند؟ من نمی توانم باور کنم که چقدر پول برای یک بازی P2W صرف کرده ام تا به طور مداوم از دست بدهم. من این بازی را توصیه نمی کنم، این یک پول خوری است و توسعه دهندگان اصلاً به تعادل در مسابقات اهمیت نمی دهند. ویرایش: به تازگی 600 هزار تایتان سلامتی من توسط یک ربات معمولی خارج شده است که من نتوانستم در عرض 3 ثانیه آن را هدف قرار دهم. FU