Post by viestabgelandcarb on Feb 11, 2022 3:34:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rebaixados Elite Brasil ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rebaixados Elite Brasil IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz parayı aldatır ▞▞▞
▞▞▞ Rebaixados Elite Brasil 2022 version ▞▞▞
Ji2ooii8 Kirk ogoni başkanı ve baş adalet memuru Michael Moore
Bu harika ama sadece 3'ü değil, oynamak için daha fazla arabaya ihtiyacımız var
Harika bir oyun ama daha iyi olabilirdi. Bir seferde daha fazla araçta yumurtlayalım ve arabaları yapabildiğimiz gibi römorklarda yumurtlayalım. Bazı yarı kamyonlar, farklı özelleştirilebilir treylerlerle güzel olurdu ve haritayı bunun dışında harika hale getirirdi.
gerçekçi bir grafik değil >
birçok şarkı plY olamaz
Güzel ama içinde çok oyunculu mod yok
Bu oyun harika ama beklediğim gibi değil. Bunun için bmw 323i , E30 , 325i , 321i gusheshe itc mk1 golf , vr6 Jetta gibi yeni arabalara ihtiyaç var, bu bizi gerçekten daha fazla puanlandıracak ve trafik ve dönüş alanları dahil olmak üzere kısıtlamaları zorlayacak 🥺😭
Rebaixados Elite Brasil Simulatsioonmängud bit
Değişik harita olsa iyi olur bence sen
Oyunu beğendim, çok güzel ama bir VW Mk1 onu aşırıya kaçar
yüklenmesi uzun sürüyor
Çok güzel bir oyun ama beta programına katılmak istediğim için 3 yıldız veriyorum ama full plz beta program limitini arttır
Oyunda hiç bir arabayı seçemiyorum.
Oyun çok güzel olmuş ama çakarda olması gerekir ve neonların renklerinin olması gerekiyor. Yani bir tuşa bastığımda neonların kendi renklerinin değişmesi gerekiyor. Tofaş Şahin'in gelmeside gerekiyor
çok döner oyun
abi öncesa şimdi bu oyun çok fakir ama sıkıntısı ne biliyo güzelmusunuz daha iyi olun araba var iç eğitim dershane dış kamera iyi olsun yine bu oyun çok sizi sevindirin daha iyi halee bilir müzik aydınlatma müzikler çalmıyolar çalmayı kötü bence daha fazla kullanın iyi olabilir yani şöyle diyim rahatım mı harita kullanım olsun evete basın görsünler
Maj osmanlı Günaydın hayırlı işler gizli
Rusy sen po ❤️ sen po ben ei seni lordum 🙏lumpia'da po box te lezzetli ve bir buçuk yapabilirim 🥫 yeni bir tane almak için sana günah işledim lordum
Tofaş modu acill
Bu oyun korkunç, oyuna başladığınızda tüm gün yükleme ekranında duracak.
Bu oyun telefonumda sıkışmaya başladı ... nasılsa arkadaşımın telefonunda mükemmel çalışıyor
Rebaixados Elite Brasil Simulazione eahx
Oyundaki yolar kat kat yapmamak biraz daha geltirmesi lazım
Rebaixados Elite Brasil Simulacijske igre ofs
SpongeBob: Krusty Cook-Off Gündəlik tvl
Rebaixados Elite Brasil 시뮬레이션 rnqf
Bu oyun çok çok iyi, grafikler iyi, ancak daha yeni sürümde lütfen portbagaj, yüz yukarı ve spoiler, bisiklet rafı ve daha pek çok aksesuar gibi daha fazla aksesuar ekleyin, bu oyunu ve grafiklerini seviyoruz
Bu oyun güzel ama demiryolları havaalanı ve daha pek çok şey olması gerektiği gibi daha fazla güncellemeye ihtiyacı var.....
Oyun berbat grafiklere sahip, sürüş berbat, o kadar çok reklam var ki oyunu sadece dakikalarca oynayarak film çekebiliyorsunuz ve hiçbir aracı özelleştiremiyorsunuz.
Jausy ne sesğg bu tür hepsi genel bir bakış açısıyla o zaman da var ulu camii camiler sadece salon hakkında bilgi sahibi olan bu zamanda bu kadar zamana kadar birsey olmaz mı dedi ki ben de ben dedim zaten bu sefer ben yavas yavas toplanirim o kadar da olir o da var mı dedi ben gelir selam veriri o kadar çok doğru bir kere bile yok mu hic ses ben sadece bu forumda bu sefer ben de keske denize gitseydin erkenege gidecez diyodu ne kadar tuttu v
Müzik açma sistemi eski size getirirsiniz
oyunlar tamam, ama etrafta gerçekten insanlar olsa daha iyi olurdu ve gerçekten mağazalara ve eşyalara gidip karakterleri çıkarabilirsen, bu harika olur, lütfen bunu url'de yapabilirsin.
Çok iyi
biraz bisiklet ve popülasyon ekle
Oyunum çalışmadığı için bir yıldız verdim, başlıyor O yüzden lütfen çözün 🙃😐
Süper
Rebaixados Elite Brasil Simulacijske igre uyfj
Bence bu şimdiye kadar oynadığım en iyi oyunlardan biri ama bence her arabanın sesi farklı olmalı ve harita daha büyük olmalı veya daha fazla harita oluşturmalı, ayrıca kendi garajınız varmış gibi birinci şahıs olarak oynayabilirseniz harika olur yeni bir araba seçmek için menüye gitmek yerine
Daha fazla arabaya ihtiyacınız var ve lütfen arabalara daha fazla yükseltme yapın ve haritayı genişletin trajik havaalanı uçakları ekleyin ve yayalar daha fazla ev ve daha fazla yol reklamı yapın
Bu oyunu kim yaptı her zaman oyunu oynamaya çalışıyorum oyuna tıklıyorum ve aniden oyun beni tekmeliyor lütfen bu sorunu şimdi düzelt
Servet arabasını seviyorum Biraz daha harita geliştir
Rebaixados Elite Brasil Simulatsioonmängud wkpg
Rebaixados Elite Brasil - Android Gameplay FHD - YouTube
Bence çok iyi oyun denemesseniz vallaha pişman olursunuz arabaları çok güzel gırafikleri bir harika bir harika inanamassınız lütfen deneyin bence