Post by tauprominance on Mar 6, 2022 7:19:34 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blocky Cars: gry czolgi online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blocky Cars: gry czolgi online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody glitch tokeny ▞▞▞
▞▞▞ Blocky Cars: gry czolgi online 2022 version ▞▞▞
Dobrze, ale opóźnienie ładowania jest zbyt duże, proszę to naprawić
Golerna dupa! Nawet sie nie chce zainstalowaćc po kurde pisze mi ze plik jest nieprawidlowy a gryalem i gówno
Mam tom grę ale mam 3 auta i co wybieram auto wywala mnie podczas loadingu nic nie mogę zrobić
za mało kasy sie zarabiasz
gra jest chujowa po pierwsze płaci do wygrania po drugie auto celowanie zjebane po pierwszych do pierwszych graczy jest tak do pierwszego poziomu daje 7 lvl musicie to place to wiele błędów
Jest grą
Robocraft lepszy na PC
Ta gra jest fajna, ale trochę o niej zapomniałem, a teraz za każdym razem, gdy próbuję zagrać, ładowanie za każdym razem zatrzymuje się na 36% i nie idzie dalej. Proszę to naprawić. jakoś.
Fajna gra ale troche zile się steruje😀
Drogi Full HD: strzelanki i gry akcji Wygląda na to, że jest jakiś problem z twoją grą, dobra rozgrywka, ale jest rozczarowany, że nie ma niestandardowego przycisku, tak trudno strzelać, przycisk jest tak bardzo mały, a nogi robota są po prostu poza kontrolą, a Skóra jest obrzydliwa, a potem przechwycenie flagi jest zepsute. Kiedyś jej nie podniesiesz, co za rozczarowanie, a potem po prostu stało się najgorsze, że twój system jest zepsuty i proszę naprawić tę grę. Wiadomości od dewelopera I bądź bezpieczny.
AB Evolution 2022 Ролеви zfpl
To jest bardzo fajne. Bardzo fajna gra. Dałem mu 4 gwiazdki, ponieważ brakuje trybów gry i więcej skórek, są trzy tryby gry, ale żałowałem, że nie ma ich więcej. Ale poza tą niesamowitą grą. Dobra robota. dzięki.
To świetna gra do 4 poziomu. Potem otrzymuje 1 gwiazdkę. Gra uwielbia także hakerów, ponieważ nie pozwalają na zgłaszanie ich po zakończeniu meczu. AOE jest tak niesprawiedliwe, ponieważ po prostu przechodzą przez samochód i uderzają bezpośrednio. Osłabić, więc tylko bezpośrednie trafienia w liczbę znaków, ponieważ AOE jest po prostu zbyt ograniczone
Ta gra jest teraz najlepszą próbą
Teraz dodaliście jakieś diamenty, VIPY i w więcej mikropłatności...
Zawsze grałem w to za każdym razem, gdy miałem okazję. To naprawdę dobra gra: walcz z innymi graczami, twórz własny samochód i walcz z potworami na Arenie. Jednak są hakerzy, którzy używają kodów do manipulowania zasadami w niektórych trybach, irytujących usterek i nie pozwalają użytkownikowi grać w grę we własnym tempie. Blocky Cars Online to świetna aplikacja, wymaga tylko kilku zmian.
😃.
Świetnie, ale serwer Tge jest trochę zły, proszę go naprawić, w przeciwnym razie jest świetny?
Fajna gra polecam fajna grafika i mam 55
ब्लॉक वाली कारें - रोबोट गेम्स कार्रवाई cie
Super gra ale jak ma się płyta internet do ta gra jes nie doprzejcia polecam ta gre
Ta nowa wersja jest naprawdę zła. Zasady mojego samochodu są lepsze, ponieważ za każdym razem, gdy tracę paliwo, muszę wysiąść, aby zatankować, a gracze zabiją mnie, gdy wyjdę, ponieważ amunicja karabinu snajperskiego jest zła i jest głupia, jakbym celował w AFK w głowę gracza strzeliłem w jego głowę, ale kula trafiła tuż obok niego, to naprawdę głupie, zrobili karabin snajperski jak strzelbę, pociski rozprzestrzeniły się, nie idąc prosto w kierunku i usuwam to, ponieważ wiem, że programista nawet tego nie naprawi
Mam prośbę niech więcej rzeczy będzie za żółte monety!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Potrzebujesz dodać więcej rzeczy! Zestaw neonów i zestaw klanów salamandr są moimi ulubionymi, jednak musi być więcej broni i broni, w tym elementów ruchu, dobrym przykładem może być plus elektromagnetyczny, który liczy się jako amunicja do wyrzutni rakiet i wyłącza wszystkie bronie na 3 sekundy, ale miałby duży AoE (obszar działania), ale ogromny czas odnowienia! Mogą istnieć elektroniczne koła, które w zasadzie są poduszkowcami, ale emitują fale elektryczne dla elementu ruchu, możesz mieć silnik, który w zasadzie powinien być podstawowym silnikiem z kilkoma zmianami (prędkość, moc, Def, desgin itp.) I coś w stylu elektro wiosna? Pomaga ci wskoczyć do walki (dosłownie) i daje ci wysoki poziom. Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ten pomysł został wszczepiony do twojej gry dzięki. Mogę też skomentować inne pomysły, jeśli mam twoje szczerze InSeRtName
Nie podoba mi się też moja stawka, ale aktualizacje, które dajesz, są do bani, takie jak gdzie są stare fajne mapy, wiesz o co mi chodzi, i proszę, zwiększ bloki starterów.
Nie powiedziałbym, że to najlepsza gra, taka jak pistolety vmax, może możesz ją trochę rozszerzyć i dodać trochę więcej przedmiotów, a czasami, gdy gram samochodem, będzie chodzić tylko w jedną stronę, a jeśli przestanę chodzić, nadal chodzi samo, więc ja” m utknąłem z boku mapy na całą rundę
Mam huawei ascend i moge to zaintalować ale nie działa.Muszę mi 15 min żeby to gówno ruszyło dupe i mi się wyłączyło.Czekam na poprawkę
To tylko dla dzieci
czadowa
Grę na dobry dobry 7 rekomendacje dla nauczycieli i teksturę polecać testować gluwna gluwna wyjeżdżając pojazd bez uszkadzania jego kabina polecam ją i 500 h premium z wygranych gram 2 dzień
Cześć, gra jest trochę buge, mam na myśli dużo błędów. Czy możesz to naprawić, proszę 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺
Teraz zrób dupy
To niesamowite, polecam tę grę, jest całkiem dobra na moim telefonie, ale nie wiem, jak dobrze na innych urządzeniach
Gdy zaladuje sie gra to wyswietla sie reklama ktorej nieda sie wylaczyc przezto nieda sie zalogowac
Chcę przycisk pistoletu, tak bardzo mi się podoba, że nie podoba mi się dźwięk ognia, proszę to naprawić 😫
zjebali na potęge
To najgorsza gra, w jaką kiedykolwiek grałem, nie pobieraj, proszę, nie dawaj jej nawet jednej lub pół gwiazdki
Blocky Cars Tank oyunları Aksiyon gej
Jest super hoci kiedysi bug gry mnie uratował ale tera mogę grać nolmarnie super gra polecam serdecznie blokowe samochody - czołg gry, wojny czołgów
Ta gra została włożona w to, ale to nie wystarczy, „sprawiedliwość” jest niesprawiedliwa, a pieniądze, dzięki którym ta gra jest trudna do zmielenia i pokonania, jest bardzo dużo botów i mają broń optyczną i zbroję, a kiedy ją zdobędziesz, psuje się jak plastik i wyższy poziom jest zepsuty, matchmaking i są hakerzy, wszystko to jest niezrównoważonym bałaganem w grze, grafika jest dobra w jednym punkcie, ale reszta jest dlaczego i oczekujesz, że osoba zapłaci 1k za jeden blok, gdy dostaną 1 moneta na każdą rundę
Uwielbiam tę grę, ale problemy to tylko błędy, proszę to naprawić, a czasami gra, taka jak zhakowanie, te bronie są super wyższe RPM i dmg stają się super obniżone, cały blok staje się niższy to thx you ........ten błąd Zdarzył się w (22-9-2021)
Instaluje się 2 lata potem czekam 3 lata czeby się otwoźyło się a potem mi wyskakuje źe aplikacja została dołączona
Proszę, czy wiesz, jak nie przyklejać się do ścian? Czasem prowadzę, a potem może przyciąga mnie do ściany. Myślę, że nie ma rzeczy, które pozwolą ci to zrobić. Obiecuję, że nie włamuję się, czy przypadkiem tak czy inaczej? Czy to tylko usterka lub opóźnienie?
Blocky Cars tank games, online Hərəkət aqi