Post by tauprominance on Mar 6, 2022 7:22:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Burger Shop ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Burger Shop IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira veliko denarja ▞▞▞
▞▞▞ Burger Shop 2022 version ▞▞▞
Dolgočasno, pa tudi otroško
To je zelo zabavna igra
Postaja težje in ne morem slediti😭
Grewt
najprej mi je všeč, vendar dodajo več jedi na vsako raven, zdi se, da je zelo težko in mislim, da čez nekaj časa tega sploh ne zmoremo, ampak na začetku je lepo
To igram, ko sem star 5 let in takrat sem star enajst let. To igro celo igram, to je moja najljubša, ker nima zamika, brez oglasov.
zelo dobra igra
Izbrisal sem 3 IGRE IN OSTALA IMAM SAMO ENA IN MORAM "IZBRISATI VEČ IN ZAJEME SAMO 15 PROSTORA SOVRAŽIM TO IGRO
Zelo slaba igra, prosim, ne nameščajte je. To je zelo razburljivo
Lepa igra
zeloyyyy... dolgočasna igra
to je slabo!dddddddddddddd!dd!d! tudi poooooppppppppppppppppppp
Obožujem to igro. Ne zmanjka vam energije ali življenj, zato jo lahko igrate, dokler želite. To je najboljši del igre. Prav tako je zelo dobra igra in zelo zasvoji, ne želim pustiti telefona pripravljenega..... Love love love it, tako preprosto 👍
Odličen način preživljanja časa in včasih lahko postane izziv, vendar ga je še vedno mogoče dokončati.
to je zelo vroča igra 👍👍
Odlična ideja, vendar ste jo ubili tako, da ste jo poskušali narediti preveč zapleteno ... preveč možnosti hrane in izbire in premalo časa za pripravo in mešanje vsega
Navodila so premalo ocenjena! Nisem imel pojma, kaj naj naredim! Zelo frustrirajoče!
Grafika je tako slaba, igra je tako dolgočasna, to je najslabša igra, kar sem jo igral v življenju, namestil sem jo pred nekaj minutami in po igranju treh stopenj sem jo izbrisal. pravkar sem zapravil 30 mb in pet minut svojega življenja ali celo več kot pet minut čakajoč, da se namesti in predvaja.
To lahko storite tako, da imate svoje poslovanje.
Najslabša igra, kar sem jih igral
dobro je, vendar so ravni tako težke
Zelo zelo slaba igra 😤😡😡😈👿👺👹 Ne vem, kako začeti to igro. To je zapravljanje 🕒⏰⌚🕒. Tej aplikaciji dam oceno 0(nič) 💀💀💀☠👎👍😾🙀🤦♀🤦♂ Ne nameščajte te aplikacije. "Prosim" 🙏😭🙏👏
Ta igra je čudovita! Zelo zabavno! Predvajaj It on my Break at Work. Všeč mi je...
Ni slabo, samo posodobiti se želi
Prosim, ne sprašujte za nadgradnjo.
Najboljša aplikacija za hrano, ki sem jo našel do zdaj. Všeč mi je veliko različnih možnosti naročil, pa tudi hitrost naročil strank. Dodatki so minimalni, ni treba porabiti denarja za napredovanje, nakup izdelkov ali prehod na nivoje. Izboljša koordinacijo rok in oči in pomaga izostriti možgane. Zahtevno, a zabavno
dobro
Undead World: Hero Survival Rollespil xewz
Tako zabavno je! ampak klovnov in deklet, ki pridejo, mi res niso všeč
No, igral sem ga približno en mesec ali do in mi ni prav všeč, ker vedno zamrzne vsakih 30 sekund in mi ga tudi ni hotel dovoliti.
Burger Shop Casual games fxm
Bilo bi super brez vseh reklam po vsaki zmagi, ki je zelo nadležno.
Lepo 😃
aku suka Mama ku juga suka tapi kok aga k gak enak sedikit tapi aku tetep sedikit suka . 😍
Ne moreš reči, kaj hočejo, noro in ne zabavno
Mislim, da je res dobro, vendar včasih naročilo prehitro 😔😒 če si hiter, potem moraš prenesti aplikacijo, če ne. Mislim, da ne bi moral prenesti aplikacije thx
Burger Shop Інше prop
Všeč mi je ta aplikacija in mislim, da bo burger shop 2 bolj prijetna, oprostite, ker je nisem igral, vendar bom poskusil! In želim, da prideta prodajalna burgerjev 3 in 4, prosim, hočem jo in mislim, da bi morali vanj vnesti nove funkcije, na primer: nova živila, pijače, itd itd., prosim, verjamem vam vse in prosim, vzemite in pridite burger shop 3 in 4 pls, prosim, najboljši ste in to aplikacijo ocenjujem s petimi od petih :/ noo, žal hočem hamburger, del 5 tudi prosim, prosim, prosim, prosim, prosim, prosim, želim sicer bom postal žalosten
Dal bom samo eno zvezdico, ker ni zelo lepa
Stranka mora biti na vrhu zaslona, da lahko vidimo, kaj naroča
Uživam v igri 😀😀
Ta igra je popolna. Imajte številne ravni, dosežke za odklepanje in tudi različne načine igre. Na žalost je zelo zasvojenost, zaradi česar je igra slaba.
Vedno najljubša igra 😍
Kar sovražim v tej igri je, da bi moral biti vsakič, ko zmagate, oglas, vendar je minilo nekaj dni, ko sem prenesel to igro, ko sem bil mlad, užival sem, ko sem jo igral brez oglasov, danes pa ima na stotine oglasov, prosim, popravite to, vendar bodi iskren, všeč mi je💜💜💜🥺