Post by tauprominance on Mar 6, 2022 7:52:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ FFVII The First Soldier ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ FFVII The First Soldier IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови неограничен ресурс ▞▞▞
▞▞▞ FFVII The First Soldier 2022 version ▞▞▞
FFVII The First Soldier Toiminta hoep
Изузетно заостаје чак и на најнижим графичким подешавањима. Користим редми 9т са 6гб рам-а. Контроле нису веома прецизне и осетљивост је тешко подесити. Кад год нагињете камеру или само померате лик, он иде или се помера више од онога што сте намеравали, такође постоји велики проблем са односом страница јер постоје ивице са стране тако да не заузимају цео екран. Требало је да има продужено бета тестирање за ову игру пре него што је у потпуности покрене.Ускоро ћу променити рецензију ако се поправи
Није супер ужасно да ова игра има потенцијал ако поправите грешке, осим чињенице да је Баттле Роиале са само једном мапом. Биће боље на конзоли или рачунару. Контроле могу бити мало чудне.
Игра вас једноставно не занима. Његове контроле су прилично ужасне, веома чудна дугмад по целом екрану чине га скоро незабавним. Добио сам његов ФФ тако да има мачева и магије, али чињеница је да постоји вољан сам да се кладим да већина играча никада неће користити магију или мачеве и да ће лабаво пуцати у игру. Једноставно због чињенице да игра има могућност аутоматског пуцања када лебди изнад непријатеља. Не видим да би магична способност, па чак ни игра мачем, добила никакву корист. Незадовољавајућа игра генерално.
У почетку је изгледало забавно. Учинило је другачијим давати награде за чудовишта за бацање ретких предмета за израду итд, али није идеално окружење за фарму чудовишта, посебно великих мета по наређењима, јер већини других играча није стало и само желе да пуцају једни на друге уместо да траже ретке капи... контролери на неким пушкама бугги где се мења са потпуног аутоматског на појединачне/рафалне снимке
Ова игра је забавна и има добар потенцијал. Само не разумем како је чокобо дозвољено да буде тако ОП. Ово је само ужасан дизајн игре. Просто је лоше да га убије џиновска птица. Поправите или ова игра неће успети.
Најбоља фф7 игра на мобилном уређају, али је и даље потребна побољшања, изненадни падови, незграпни и крути покрети, неке вештине су далеко супериорније од других, попут ратника и чаробњака, вештине ове две су далеко боље од друге две, тако да претпостављам да нинџе и ренџера треба појачати вештине ово може легално да се такмичи са Цод мобиле и пубг ако се ови проблеми поправе,
FFVII The First Soldier Toiminta hoep
Преузето ажурирање је отишло да се репродукује по први пут и не може да уради обавештење о принудном гашењу
ВЕРОВАТНО бих више уживао у игри да игра није била тако испрекидана, незграпна, заостала, како год желите да је назовете. Поставио сам графичка подешавања за велике брзине кадрова и чини ми се да још увек играм у веома ниским кадровима. Користим РОГ телефон и играње са високим оквирима никада ми није представљало проблем. Проблем са ФПС-ом у овој игрици треба да се реши...онда ћу можда променити/ажурирати своју рецензију.
Игра је у реду. Ствари које ће побољшати игру: Праћење камере за борбу у ближој борби, конусна визија на мапи треба да представља камеру, а не карактер, опција да материја способности немају контролу камере, опција да се материјалне способности додирују и циљају док користите дугме за пуцање да бисте активирање, опција аутоматског пењања, боље рендеровање или напредна графичка подешавања да би се избегла изненадна испадања кадра, можда режим прве особе који прелази на треће лице када се бори, индикатор корака се приказује на мапи.
- Изузетно сам разочаран до сада са овом игром, била је веома пријатна, али сам потрошио 50 долара и покушавам да дођем до Скуаре Еник-а да схватим шта се десило са мојим налогом и ово је неприхватљиво. Желим да разумем зашто не могу да добијем мој рачун назад од 50 долара можда не значи много за Скуаре-еник, али мени као људском бићу значи много и желим да знам где су моји рачуни ово је одлична игра, али нисам добио одговор од Еник-а о мом рачун
OXENFREE Äventyr ydti
FFVII The First Soldier ઍક્શન pxm
Вероватно није мој стил игре. Можда је забавније не играти на екрану осетљивом на додир. Надао сам се причи. Само изгледа као такмичарске игре.
Молимо вас да поправите сервер јер је десинхронизација веома заостала и скоро се не може играти
Парадокс: Ради, али се не може играти на мобилном уређају. Ево мене: на истим смо серверима као и корисници рачунара. Имам најновији Андроид, ажуран. Покушао сам да пресликам екран, али звук се прекида сваких 6 секунди (буквално 6) и заостаје за око 20-30 кадрова. Поред тога, ниједан од моја 3 Блуетоотх контролера Р стицк не ради. Чак и сирово само на мобилном уређају, постоји позната грешка са режимима ватре. Осетљивост је на ЦРАЦК-у и потребно је много времена да се пронађе права подешавања, али није битно јер је ПЦ ФФ7: ФС једноставно оптималан.
Игра ме стално избацује. Изгледа невероватно ће поново преузети када се грешке поправе
Било би 5 звездица, али је тешко навићи се на контролу камере на иначе сјајну игру до сада
НАЈБОЉЕ мобилно ФФВИИ искуство за аутентичан материјал који вас доводи дубоко у ФФ знање.Ако волите ПУБГ и ФФ, онда је ово САВРШЕНА бесплатна игра за вас!
После неколико месеци играња и неколико ажурирања, осећам да морам да уредим своју рецензију и дам јој 3 звездице уместо оригиналних 5. Ажурирања имају неуравнотежену борбу толико лошу да намеравана класа близине нема смисла. Волим ФФ7ТФС, али почињем да се разочарам у ову игру.
Игра ми заостаје, посебно када возим возило које ме тера да ходам. Понекад тастери на екрану не реагују и блиска борба је у најбољем случају проходна. Иако имају чудовишта да се одвоје од других краљевских битака, не могу да уживам у њима јер морам да бринем о другим играчима. Желео бих само да истражујем мапу и борим се против чудовишта без пвп-а. Такође спаљује телефон као луд
Игра има потенцијала, али јој недостаје перформансе. Превише је кашњења између контролног уноса и резонанције. Знам да је игра управо изашла, а ово се очекивало. У поређењу са другим БР мобилним играма које постоје, далеко је иза, а то што су нове није изговор, програмери су имали довољно времена да анализирају конкуренцију и раде на игри за оптималне перформансе по објављивању. Тренутно, иако се може играти, постаје заморно суочавање са лошим перформансама мотора игре.
Понекад игра касни и узрокује да ми телефон виси. Чини се да је циљање мало тешко изводљиво јер се чини да други играчи раде "мале телепортације" када се крећу.
Ради савршено добро на мом телефону и помало сам заинтригиран да добијем неке позадинске информације у вези са ФФВИИ, али озбиљно ова игра не би требало да се игра на телефону. Пуцање магијом или мецима је само лоша с**т емисија на додирном уређају! НИЈЕ ЗАБАВНО. Пустите ово на ПЦ или конзоле и можда ћемо разговарати... до тада ме не занима.
Ја сам обожаватељ финалне фантазије, али ФФ7ТФС тако заостаје и тако дуго време за склапање утакмица пада..... тако да дајем 1 звездицу......
Велика краљевска битка са Финал Фантаси обртом материје и позива. Толико забавно ако волите пуцачине из трећег лица, подсећа ме на Соцом 2 са магијом. Обавезно користите Блуетоотх контролер.
Делује застарело, као игра из доба н64.
Игра има потенцијал, али игра је заиста лоша. Потребно је побољшати ове контроле
Први војник је игра из трећег лица Баттле-Роиале, свађалица и пуцачина са покушајем система заснованог на класи. Предности: Оружје се осећа добро када га погоди Концепт заснован на класи је креативан Прилично поштено складиште плена. Недостаци: Покрет је веома клизав Паркур уопште није интуитиван Постоји много закључавања анимација. Графички систем није оптимизован. Контроле је тешко конфигурисати Пресуда: У свом 'сада' стању, то је срање.
Дакле, без да будем превише технички, то је заиста кул концепт за краљевску битку и има много елемената за које сам ја за. Као љубитељу ФФ-а, ова игра ми се, наравно, допада, али ја нисам љубитељ мобилних игара. Искрено, желим да овој игри дам више звездица, али за мене је подршка за контролер цењена, али због кашњења у уносу, било да је игра мобилна игра или од бежичног контролера, то чини игру скоро немогућом за играње. Волим игру, донеси ово на конзолу!!
То је као ЦОД ратовање са неким додатним стварима убаченим. Концепт је био добар. 2 звездице јер ме је насумично избацивао усред меча или насумично падао.
Поправи дугмад!! Мука ми је што морам да гњечим дугме за напитак да бих употребио напитак. Дугмад су ти покварена.Изгубио сам више утакмица јер дугме за употребу напитка не ради. Такође сам насумично искључен док сам се придружио игри. Користим вифи. Поправите дугмад и своје везе.
Када ће бити додатне мапе? Такође нема довољно надоградњи. Осим тога, ФФ7 је била једна од најбољих игара икада играних.
Може бити добра БР игра и дефинитивно за ФФ фанове, али још увек има много грешака након неколико месеци након објављивања. Постоји грешка у којој не можете отворити сандук или покупити оружје. Постоји грешка која претвара ваше аутоматске пушке у једну паљбу по додиру. итд.
Игра је заиста забавна и вредна тога, али за оптимизацију је потребно много рада и кашњење оквира и да, мој телефон то може да поднесе, али оптимизација је проблем
Не могу чак ни да играм игру сваки пут када желим да почнем меч увек ме избаце из предворја, поправи ово одмах
Када покушате да вратите моје старе податке, скин који сам платио је изгубљен и моје мајсторство се надам да могу да исправим жељу и да их вратим, а ја сам још увек