Post by rutencasinal on Mar 15, 2022 2:06:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jackal Squad - Arcade Shooting ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jackal Squad - Arcade Shooting IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами много издръжливост ▞▞▞
▞▞▞ Jackal Squad - Arcade Shooting 2022 version ▞▞▞
Хахаха добра игра, защото слагаш великденско яйце, че кучето излиза в храста и излизат летящи патици, убивам ги, можеш да го видиш другите играчи на етап 7 повярвай ми, това е вярно
wohoooo това е най-доброто!!! напомня ми за детството ми...
Същите проблеми, пред които е изправено всяко тяло. Враговете не са убити от моя стрелба, въпреки че извадих съкровище от тях, но те все още стрелят по мен..
Това всъщност е и невероятна ретро аркадна игра, подобна на бог, силно препоръчвам да я опитате!
Губител на време
Jackal Squad - Arcade Shooting Arkada qvj
Най-добрата версия на чакал fpr mobile. Има един съвет в играта да използвате DISMANTLE strah, за да върнете материал, но не съм намерил тази функция в играта, има само страх от предпазител. Също така, ако играта ще има поддръжка на bluetooth контролер, ще бъде страхотно.
Фалшива
обичам го. много забавно, лесно. изглежда добре
Върнете спомени от детството... Страхотна игра и наистина се наслаждавате
Jackal Squad - Arcade Shooting Arkadspel odvk
Jackal Squad - Arcade Shooting آرکید tlh
Играта на Jackal Squad е като стрелба и взривяване през оригиналния Jackal за NES, когато бях малко дете през 1980-те. Натоварен е с зашеметяващ набор от оръжия, оборудване, умения и превозни средства. Нивата варират от буйна гора до военноморска база. Тази игра е страхотна!
Може и по-готино, но не знам как!
Обичам го! Напомня ми за игрите, които играх като дете на системата Original NES, когато излезе за първи път. Разбира се, че казвам, че наистина казва моята възраст и на колко години съм... LOL! Това е страхотна игра, която е забавна и предизвикателна!
Хей, разработчици. Някой харесва ли те?
Обичам играта, но получавам само една звезда. Трябваше да го преинсталирам два пъти, защото ще работи ден-два, след което изведнъж изобщо няма да се отвори. Това ще бъде третото и последното, ако работи, ще промени рейтинга. Жалко, макар и страхотна игра
Тази игра е невероятна, но би могла да бъде по-добре, ако имаше режим за много играчи за коопериране
Моля, добавете специално (допълнително) оръжие, като ракети, гранати, орбитален удар, airstriie, напалм. Добавете и временни увеличения като магнит, ускорение, щит и т.н. Добавете малка миникарта. Добавете знаци на песни, двигател, звуци за прекъсване, мигане на дулото, дим, реалистични звуци на пистолет вместо звуци на лазерна пеу. Добавете временен спътник на ниво, за да спасите, който ще ви придружава за кратко, особено по време на по-трудните части на играта. Gsme няма съдържание
Добър ден, харесва ми тази игра и дадох 4 звезди, защото преди играх играта NES Jackal, ще отбележа, че пехотата не умира, когато се блъснеш в тях, както в NES, но тъй като нейното автоматично прицелване и автоматична стрелба няма значение много, въпреки че набиването на хора с джип е забавно(хаха) и ракетната установка не е налична. все още съм на ранните нива, но се забавлявам, съжалявам за сравнението..✌️ също дай на пилетата отбранителен гарнизон или нещо, което съжалявам за пилетата😂
Когато започнах, се забавлявах, но когато се върнах да играя повече се опитах да убия враговете, но получих капките от те не умряха и те продължиха да стрелят по мен и портите, които не можах да унищожа и те продължиха да стрелят към мен
omg това ви връща толкова много спомени 😭 играете на NES късно през нощта, опитвайки се да постигнете перфектното тичане и да не бъдете ударени 😎☆☆☆☆☆
брилянтна малка игра, страхотно забавление, страхотни контроли и на практика без реклами, ако не ги искате.
The Myth Seekers 2: The Sunken City Pustolovske igre rhs
Това е страхотна игра!
Ниво 8 е подслушваните врагове няма да умрат, което го прави непобедим
Не мога да играя ниво 5.1, тъй като пише първо завършете нивата! Вече го направих!😡😡
наистина забавна игра, връща спомени от детството ми с графиката и играта. Единственият проблем, който имам, е понякога, когато зареждате видеоклип, за да получите допълнителна награда, той ви замръзва и трябва да презаредите играта отново, освен това, абсолютно я харесвам.
хубава игра за минаване на време. придава истинско ретро усещане
Страхотна игра, но толкова скучна, че дълго ниво на повторение, единствената разлика е броят на враговете. Съвсем не съм предизвикан
1 звезда за плащането за победа, 5 звезди за играта и 3 звезди за неспособността на стрелеца да се прицелва.
Доста добра 👍 игра 🎮
лесно и забавно... гледайте само реклами за бонус... добра игра
Нормално ниво 1-6 е (привидно) бъгове. Джип стреля по войника, войник пуска монета, не умира. Джипът ми няма да се насочи отново и войникът продължава да стреля по моята кола. Ако е предназначено, то със сигурност трябва да бъде в съвета на инструмента.
Игра, базирана на енергия. Моментално 1 звезда за мен.
Jackal Squad - Arcade Shooting Pelihalli brsy
ТАЗИ ИГРА Е СТРАХОТНА екшън игра с някои незначителни добавки и ви моля за пари. Но тази игра е СТРАХОТНА
Моля джойстика..! Останете само една страна, без да се движите в екрана.
страхотен
Фантастична и много забавна игра! Изглежда страхотно и носталгично. Системата за изравняване е доста добра и цялостният геймплей е много забавен. Надяваме се да има още игри като тази с този носталгичен стил на изкуството отново.