Post by rutencasinal on Mar 15, 2022 2:09:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Supreme Duelist Stickman ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Supreme Duelist Stickman IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά την απεριόριστη αντοχή ▞▞▞
▞▞▞ Supreme Duelist Stickman 2022 version ▞▞▞
Δεν είναι υπέρτατο και απλά φαίνεται ότι δεν χτυπάω την CPU και χτυπά τη δόση σαν τρελό
Είναι τελειο
Σαν 10 που θα ήταν διασκεδαστικό επειδή παρευρίσκομαι. Με καλύτερα γραφικά και αποκτάς νέα όπλα και στην πραγματικότητα αποκτάς νέα skins νέα αφεντικά στην επιβίωση που θα έκαναν το παιχνίδι λίγο καλύτερο, αλλά δεν τελειώνει όταν βάλεις αυτά τα δύο μαζί σαν ίσως αντί να φτιάξεις ένα παιχνίδι και όταν είναι μόνο Παίζεις και μπορείς να δημιουργήσεις έναν άλλο χαρακτήρα, πόσο μάλλον είναι παιχνίδι και πότε μπορείς να παίξεις με άλλους παίκτες στο διαδίκτυο που θα ήταν πολύ διασκεδαστικό, αλλά εκτός από αυτό μου άρεσε το παιχνίδι σου😅😉😁😎
Merge Design: Home Renovation Dėlionė hfx
Λοιπόν, του έδωσα 5 αστέρια το 2020, αλλά τώρα 3 η παλιά έκδοση ήταν καλύτερη, αλλά μου αρέσει ακόμα, αλλά οι διαφημίσεις αποσπούν την προσοχή και το μισώ
Supreme Duelist Stickman is a funny and crazy Stickman mobile game -A lot of map (NEW MAP EDITOR) - With Simple control -Play and unlock new skin
Supreme Duelist Stickman アクション ibhc
Το παιχνίδι είναι υπέροχο, αλλά γιατί δεν υπάρχει διαδικτυακό παιχνίδι, οπότε μπορεί να είναι αδύνατο, μπορείτε να βάλετε ένα διαδικτυακό παιχνίδι
αυτό είναι ένα καλό παιχνίδι! Συνέχισε την καλή δουλειά! αυτό το παιχνίδι είναι για τη μάχη με bots ή με φίλους! (μπορείτε να παίξετε με φίλους μόνο αν έχετε έναν.. και δεν είναι multiplayer, είναι μόνο splitscreen) και έχει επίσης μια ατελείωτη επιλογή να πολεμήσετε.
καλο αλα στο σαρβαιβορ να ειπαρχει βασιλεια βαλτετο
Το άτομο στα δεξιά έχει 100% περισσότερες πιθανότητες να χάσει ό,τι κι αν συμβεί
Δεν μου αρέσει αυτός ο χαρακτήρας stickman και η CPU 9 είναι πολύ εύκολη
Πολλές διαφημίσεις και σταματήστε να λέτε στους ανθρώπους να το αξιολογούν ως ενοχλητικό
Καλή εμπειρία!!
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο καλό, αλλά εύχομαι να προσθέσετε ένα χρωματικό ουράνιο τόξο στο stickman skin μου
Supreme Stickman Fighting Game στο App Store
Το παιχνίδι είναι τόσο κακό και ο μηχανικός μαχών και ζημιών είναι τόσο κακός, η κίνηση είναι χάλια τα όπλα και μπορείς να κάνεις τόση ζημιά τόσο γρήγορα με την πιο απλή κίνηση και είναι τόσο ενοχλητικό, μην το κατεβάζεις, απλά χάσιμο χρόνου , και η ενεργειακή ασπίδα ενεργοποιείται μόνο για το ρομπότ, είναι τόσο ενοχλητικό να παίζεις αυτό το παιχνίδι μερικές φορές και μερικά από τα όπλα είναι τόσο αδύναμα και μερικά είναι τόσο υπερισχύοντα, και ορισμένες από τις ικανότητες που έχουν τα όπλα είναι τόσο υπερισχύουσες και μπορούν να σε βγάλουν από οποιαδήποτε κακή κατάσταση
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι Έχει όλα τα πράγματα που μου αρέσουν σε ένα παιχνίδι μάχης, αλλά γιατί τα πρόσθετα εμφανίζονται πάντα μετά από έναν αγώνα.
Δεν πειράζει, θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μια καμπάνια ή καλύτερα στοιχεία ελέγχου. Ένα joystick γίνεται άβολο στη χρήση μετά από λίγο. Μια μικρή αλλαγή και θα μπορούσε να είναι καλό
Η ιδέα αυτού του παιχνιδιού είναι καλή, αλλά αυτό είναι το μόνο θετικό σε αυτό το παιχνίδι. Το να έχεις την επίθεση και το κουμπί κίνησης στο ίδιο σημείο είναι φρικτό. Επίσης, αυτό το παιχνίδι δεν σας δίνει μάθημα, επομένως έχετε ξοδέψει πολύ χρόνο προσπαθώντας να καταλάβετε τι να κάνετε. Στην οθόνη όπου επιλέγετε τον χαρακτήρα σας, υπάρχει μια μαύρη σταγόνα που καλύπτει τα stickmen, ώστε να μην μπορείτε να δείτε ποιον επιλέγετε. Τα χειριστήρια στη μάχη μόλις και μετά βίας λειτουργούν, γεγονός που καθιστά το παιχνίδι αυτού του παιχνιδιού πιο δύσκολο από όσο θα έπρεπε. Φρικτό παιχνίδι
αυτό το παιχνίδι είναι καλό αλλά είναι αρκετά βαρετό ταυτόχρονα, γι' αυτό το βαθμολογώ με τέσσερα γιατί το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πολεμήσετε και να κοιμάστε καλά, οπότε ο μοναδικός τρόπος για να το κάνετε πέντε είναι να προσθέσετε περισσότερα όπλα.
Φυσική Ragdoll. Ούτε καν το καλό είδος. Μόλις το συνηθίσεις είναι εντάξει, υποθέτω.
Το παίζω από το γυμνάσιο, είναι ένας καλός χρόνος δολοφόνος και είναι απλό αλλά διασκεδαστικό, μπορείτε να κάνετε μερικά καλά παιχνίδια και επικές επιστροφές στον φίλο σας και μου αρέσει κάθε βελτίωση στο παιχνίδι και τα νέα όπλα και τα σχέδια στα όπλα είναι υπέροχο Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, συνέχισε να μας αποδεικνύεις ψυχαγωγία.
είναι καλό
Supreme Duelist Stickman Action rsz
Νομίζω ότι αυτό είναι ένα κακό παιχνίδι που το έχω ζήσει και ότι όλοι οι φίλοι μου συνεχίζουν να παίρνουν τα όπλα μεγάλης εμβέλειας στα οποία συνεχίζω να παίρνω τα όπλα μικρής εμβέλειας, και ότι δεν μπορώ να τους γρατσουνίσω και συνεχίζουν σκοτώνοντας τον χαρακτήρα μου
Το παίζω εδώ και 3 ΧΡΟΝΙΑ και είναι τόσο ωραίο που το παίζω όσο είμαι παιδί και μου αρέσει τόσο πολύ αυτό είναι καλό παιχνίδι που του έδωσα πλήρες αστέρι
Ινέ τέλιο
Αγαπήστε το παιχνίδι! Έχω προβλήματα, το ένα είναι η λειτουργία 2 παικτών είναι λίγο άβολο με την τοποθέτηση του ραβδιού χαράς. Και δύο είναι ότι μακάρι να ήταν online 😐. Εάν προστεθεί διαδικτυακά, αυτό θα είναι 10/5 αστέρια, αλλά προς το παρόν, γίνονται λίγο βαρετοί μάχιμοι CPU :/
Βαρετό μετά από ίσως δύο ή τρεις αγώνες. Όλα τα όπλα κάνουν σχεδόν το ίδιο πράγμα. Είτε περισσότερο ή λιγότερο έντονο σπινάρισμα/χαστούκι.
Είναι το καλύτερο παιχνίδι διπλού παίκτη. Το 1 μου πρόβλημα όμως είναι. 1- δεν είναι παιχνίδι για πολλούς παίκτες. Και 2- Θα είναι πιο διασκεδαστικό αν δεν είναι μόνο 2 παίκτες. Θα είναι πιο διασκεδαστικό όταν υπάρχουν 4 παίκτες
Το παιχνίδι είναι εντάξει και δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε και σας στέλνουν ανεπιθύμητα μηνύματα με πολλές μεγάλες διαφημίσεις, ώστε να μην μπορείτε να παίξετε, ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ. Είναι τεράστιο χάσιμο χρόνου.
Ένα πολύ καλό παιχνίδι είναι τόσο αστείο που πεθαίνεις όλη την ώρα Και πολύ ωραία όπλα ξέρεις ότι είναι το πράγμα
Δροσερός
πολύ καλό παιχνίδι 🎮😀
κατεβάστε Supreme Duelist Stickman apk τελευταία έκδοση από Neron\u0027s Brother - ταχύτερη - δωρεάν - ασφαλής για συσκευές Android. Το Supreme Duelist